Auditor QMS, EMS, BOZP, ISMS, IATF, zdravotnictví, laboratoře a zkušebny
ISO 22000:2018, resp. ČSN EN ISO 22000:2019 a požadavky FSSC

- ISO 22000:2018
- Přehled aktuální legislativy ČR/EU v oblasti bezpečnosti potravin a obalů pro potraviny
- Představení pojmů ISO 22 000:2018, resp. ČSN EN ISO 22000:2019
- Všeobecné požadavky na bezpečnost potravin, základní změny ISO 22000:2018 ve srovnání k ISO 22000:2005
- Kontext organizace a požadavky zainteresovaných stran
- Odpovědnost vedení
- Plánování a řízení rizik
- Podpora
- Provoz včetně řízení HACCP
- Hodnocení výkonnosti
- Zlepšování
- Požadavky FSSC ve vztahu k ISO 9001:2018
- Management služeb
- Food defence
- Food fraud
- Speciální požadavky verze 5
Cílem kurzu je, aby si účastníci doplnili své znalosti v systému zajišťování bezpečnosti potravin, které jim umožní zlepšování stávajícího zavedeného systému bezpečnosti potravin a splnění požadavků zákazníků. Kurz představí účastníkům požadavky normy ISO 22000:2018, a to zejména ve srovnání s dosavadní normou ISO 22000:2005. Součástí kurzu je rovněž prohloubení znalostí požadovaných standardem FSSC v. 4.1 a v. 5 (od 1.1.2020).
Kurz je určen pro představitele vedení v potravinářských firmách, manažery zajišťování bezpečnosti potravin, vedoucí pracovníky potravinářské výroby, interní auditory kvality a HACCP.
V ceně vložného jsou zahrnuty studijní materiály a malé občerstvení.
Na závěr kurzu ISO 22000:2018, resp. ČSN EN ISO 22000:2019 a požadavky FSSC obdrží účastníci osvědčení o účasti.
AKCI PRO VÁS PŘIPRAVÍME I NA KLÍČ