Kurzy a semináře

Závazná přihláška

Cena včetně DPH
3 872 Kč
Nejste přihlášeni ke klientskému účtu.
Usnadníte si tím nákup a vyplňování.

Přihlašujete se jako firma nebo fyzická osoba?

Údaje o přihlašované osobě 1


pro účely vystavení osvědčení

pro účely vystavení osvědčení

Přidat další osobu

Údaje o organizaci

Obchodní podmínky

E-mailové zpravodajství

Informace o platbě

Kč vč. DPH

Z obchodních podmínek

(plné znění obchodních podmínek naleznete v části Přihláška - obchodní podmínky)

Naše údaje: č. účtu 64804761/0100, IČ 47666439, DIČ CZ47666439, VS = 274924011, IBAN účtu: CZ4001000000000064804761, SWIFT kód KOMBCZPP.

POTVRZENÍ PŘIHLÁŠKY

Pro kurzy: Vyčkejte prosím potvrzení přihlášky do 48 hodin od Vašeho odeslání. Nebude-li možné Vašemu požadavku vyhovět, vyrozumíme Vás telefonicky nebo emailem. Oznámení o platbě vyplňte shodně s příkazem k úhradě. Daňový doklad za kurzy nebo konference obdržíte po úhradě účastnického poplatku u prezence nebo mailem. V případě neúčasti na kurzu nebo konferenci vložné nevracíme, materiály zašleme mailem. Za přihlášeného účastníka můžete vyslat náhradníka. Řádně vyplněnou závaznou přihlášku z webu zašlete prosím nejpozději 5 pracovních dnů před konáním akce.

Pro výuková videa: Oznámení o platbě vyplňte shodně s příkazem k úhradě. Daňový doklad za výukové video obdržíte po úhradě poplatku, a to mailem. Rovněž po uhrazení poplatku obdržíte přístupový kód nebo heslo a zašleme případné podpůrné učební texty (jsou-li součástí balíčku) na Váš uvedený mail.

STORNOVACÍ PODMÍNKY

Pro kurzy: Bezplatné storno kurzu nebo konference přijímáme pouze mailem nebo písemně do 7 kalendářních dnů před zahájením akce. Pokud obdržíme storno později, ale do 3 pracovních dnů před zahájením akce, účtujeme stornovací poplatek ve výši 25% účastnického poplatku. Pozdější storno nemůže být z provozních důvodů přijato - vzniká tedy povinnost uhradit plnou cenu akce.

Pro výuková videa: Bezplatné storno přijímáme pouze mailem, a lze ho uplatnit pouze do doby, než Vám bude odeslán kód nebo přístupové heslo. Při splnění této podmínky Vám vrátíme celou částku.

Katalogy vzdělávání ke stažení

Katalog Stáhnout

(4,4MB, *.pdf)

Kontakt


DTO CZ, s.r.o.
Mariánské náměstí 480/5
709 00 Ostrava - Mariánské Hory


Tel.: (+420) 595 620 111
Datová schránka: 7itt4x4


E-mail: dtocz@dtocz.cz
Mapa: Zobrazit sídlo DTO na mapě

Partneři

Logo partnera

Český svaz vědeckotechnických společností je jediným zakladatelem a společníkem DTO CZ, s.r.o.